Culemborg zoals het was

Het leven in Culemborg

home Boeken Audio Film Over ons Nieuws Links

 

Over ons

De oude website www.culemborgzoalshetwas.nl van Jack van der Winkel was voor veel Culemborgers jarenlang dé plek voor een breed aanbod van tekst, beeld en geluid over Culemborg zoals het vroeger was.

De (papieren) uitgave van het magazine Het leven in Culemborg in 2012 en 2013 heeft de interesse voor Culemborg-zoals-het-vroeger-was alleen maar doen toenemen. De redactie zag mogelijkheden om het concept met een website voort te zetten.

De optelsom was snel gemaakt: 1 + 1 = 1. In de nieuwe Stichting Culemborgzoalshetwas is het werk van Jack van der Winkel samengebracht met de inhoud van
Het leven in Culemborg.

 

Met deze nieuwe website - maar onder de vertrouwde naam - worden alle digitale gegevens ook concreet samengevoegd en wordt enthousiast verder gewerkt aan het verzamelen, bewaren, beheren en toegankelijk houden resp. maken van tekst, beeld en geluid over Culemborg zoals het in de afgelopen 150 jaar was.

 

 

 

Weet u nog iets over Culemborg zoals het vroeger was, heeft u oude foto’s of ander materiaal? De redactie van Culemborgzoalshetwas hoort het graag!

Email: info@culemborgzoalshetwas.nl

 

De Stichting Culemborgzoalshetwas kan ook onderdak verlenen aan collecties of dataverzamelingen van Culemborgs erfgoed en/of het beheer daarvan op zich nemen.

Per 1 januari 2014 heeft de stichting het beheer van de Culemborgse Stolpersteine overgenomen van de Stichting Stolpersteine Culemborg.

 

ANBI

ANBI gegevens